Strippen zonder chemie

Anneke Pouw 02-01-2015 803 keer bekeken

Strippen zonder chemie; met de Wecoline Maroon Chemical Free Stripping pad is het binnen handbereik.

De pad maakt het mogelijk vloeren te strippen met alleen water of zelfs helemaal droog. Veelal is slechts één passage nodig voor een maximaal resultaat. Wecoline zet hiermee een product in de markt dat grote voordelen oplevert, het is een geheel nieuwe reinigingsmethodiek.

Een duurzaam product geheel aansluitend op de huidige tijd en de eisen van elke bewuste schoonmaakorganisatie. De dunne pad is op een speciale manier vervaardigd en heeft een fijne structuur. Daardoor is de hechting met de speciale schuurkorrel optimaal. Zonder toevoeging van een chemische stripper is de waslaag zo op effectieve wijze van de vloer te verwijderen. En dat maakt deze methode uniek.

Met het gebruik van de pad is de kans op methodefouten nihil. Een foutieve dosering van de stripper kan doorwerken in een vloer en zo verkleuringen veroorzaken. Tevens kunnen er chemische resten achterblijven als er niet goed geneutraliseerd wordt. De stripper blijft dan actief waardoor een goede hechting van een nieuwe laag polymeer op die manier niet mogelijk is. Beschadigingen die met de pad van Wecoline tot het verleden behoren.

Cookie-instellingen