Duurzame zeep en toiletpapier

Anneke Pouw 01-09-2014 871 keer bekeken

Vendor breidt assortiment duurzame producten uit. Met deze producten kunnen wij een invulling geven aan onze duurzaamheidsdoelstellingen.

De wascrème 'Pure Soap' en de foamzeep 'Pure Foam' zijn volgens de cradle to cradle-principes ontwikkeld. Het bedrijf stelt: "Er is onder meer rekening gehouden met het gebruik van energie en water. De zepen zijn volledig in balans met het natuurlijk ecosysteem en vriendelijk voor zowel mens als milieu. Het resultaat is bekroond met het C2C Silver-certificaat."

Met het Aim2Help toiletpapier steunt de klant en Vendor het goede doel. "Per verkochte doos gaat één euro van de klant - verdubbeld met één euro van Vendor - naar Humana en Villa Pardoes", vertelt Vendor. "Met de steun zet Humana duurzame toiletten in op verschillende praktijkopleidingen in Malawi en vergroten zij de zelfredzaamheid. Villa Pardoes biedt kinderen met een ernstige ziekte, mogelijk levensbedreigende ziekte een gratis vakantieweek."

Vendor ondersteunt klanten bij de communicatie van hun mvo-beleid door middel van een 'duurzaamheidsbordje' voor in de toiletruimte. Klanten creëren zo bewustzijn en betrokkenheid op het gebied van duurzaamheid bij zowel medewerkers als bezoekers, besluit de leverancier.
 

Cookie-instellingen